Picture David

David's Fotografie Website

Naar Bora Bora op vakantie bij Silktravel!

1 min gelezen

Altijd al naar Bora Bora op vakantie willen gaan? Silktravel is een reisorganisatie met enthousiaste en ervaren reisadviseurs. Ze zijn gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2008. Ze hebben allemaal een achtergrond in de reisbranche en hebben een servicegerichte aanpak. De bestemmingen en resorts selecteren ze op basis van de unieke locatie en het serviceniveau en daarnaast de volledige verzorging van de reis door het inbegrepen service pakket. Door middel van deze criteria hebben ze een ruim reisaanbod gecreëerd. Deze kun je bekijken op de website.

Bora Bora vakantie

Het Four Seasons Resort Bora Bora is een gloednieuw resort gelegen aan het super witte strand en ultiem mooie zee, aan de voet van het Otemanu gebergte. Ook is het maar 15 minuten met de speedboot transfer van de luchthaven.

Door de goed verzorgde faciliteiten, een groot zwembad met poolbar, fitnesszaal en diverse watersporten, luxe spa, Kids Club, etc. Alle bungalows en Villa’s zijn mooi ingericht en altijd ruim, ruimer en nog ruimer! Uitzicht op het strand, de zee en/of de bergen, je hebt een zonnedek en vaak ook een plunge pool! Het resort heeft ook 2 restaurants: Arii Moana met visspecialiteiten en bij het strand Tere Nui met lokale en Franse gerechten. In de Sunset Bar en de Fare Hoa Beach Bar kun je lekker genieten van een drankje of een licht gerecht.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.