Picture David

David's Fotografie Website

Genieten van het Agriturismo in Spanje

2 min gelezen

Als je wil genieten van rust en de natuur tijdens de zomervakantie, is Agriturismo in Spanje misschien wel wat voor jou. Agriturismo houdt in dat je een verblijfplaats hebt midden in het authentieke Spanje. Je verblijft dan tussen de heuvels, bergen, wijngaarden en olijfbomen. Vaak ben je dan te gast in een boerderij die enkele kamers of appartementen ter beschikking stelt. Je geniet hier echt van een zorgeloze vakantie in gerestaureerde landhuizen of boerenhoeves.

Op basis van Bed & Breakfast

Wanneer je kiest voor Agriturismo, gaat dit vaak op basis van Bed & Breakfast. Dit betekent dat je een overnachting inclusief ontbijt hebt. Zelf moet je nog wel zorgen voor je lunch en diner. In enkele gevallen heb je beschikking over een trattoria of restaurant, waar je de echte smaken van de streek kunt proeven.

Een onbezorgd leven op het platteland
De eigenaren van de landhuizen zullen ervoor zorgen dat je kunt genieten van een rustgevende en onbezorgde vakantie. Waarbij ze je persoonlijk adviezen geven over de omgeving en de activiteiten die je daar tot je beschikking hebt.
Wanneer je opzoek gaat naar agriturismo vind je op internet tal van locaties met mooie brede uitzichten over het Spaanse (platte-) land.

Rust en weinig toeristen
Een ander voordeel, naast de prachtige omgeving waar je in terecht komt, is het weinige toerisme. Wanneer je op deze manier je vakantie wil vieren zul je al gauw merken dat het rustig is en er weinig toeristen in de omgeving zijn. Er zijn namelijk locaties die zich bevinden in een beschermd gebied. Dit maakt het mogelijk om te genieten van de rust, de stralende natuur en de Spaanse cultuur.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.