Picture David

David's Fotografie Website

Een heerlijke massage nabij de bollenstreek

1 min gelezen
massage nabij de bollenstreek

Een massage nabij de bollenstreek, heeft mij een zeer goed gevoel gegeven. Voorheen was ik zo gespannen dat ik op het minst geringste moment wel kon ontploffen. Dit kwam doordat ik een bijzonder druk leven heb en geen manier kon vinden om mij te ontspannen. Vaak nam ik tegen de avond een slaapmutsje, in de hoop dat ik makkelijk in slaap kon vallen, maar ook dat had geen enkel nut. De hele nacht lag ik maar te woelen en naar de wekker te kijken. Een goede nachtrust had ik al heel erg lang niet meer gehad. massage nabij de bollenstreek

Rust in mijn lijf, door een massage nabij de bollenstreek

Nadat ik voor de zoveelste nacht, geen oog had dicht gedaan, was ik ten einde raad. De huisarts kon mij alleen maar slaappillen voorschrijven en dat was iets wat ik beslist niet wilde. Daarom heb ik naar een andere oplossing gezocht en redelijk snel gevonden. Via de website van Feeling Good, las ik over de mogelijkheden van een holistische behandeling. Dus een behandeling van lichaam en geest.

Inmiddels heb ik al een paar keer intens genoten van een massage nabij de bollenstreek. Eindelijk heb ik weer rust in mijn lijf en vooral in mijn hoofd. Het masseren heeft ervoor gezorgd dat het stressniveau verdwenen is, ik kan weer slapen!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.