Picture David

David's Fotografie Website

Een avond plezier met je beste vriendinnen

3 min gelezen

Hoe organiseer jij de perfecte meidenavond? Als je je vriendinnen al lang niet meer hebt gezien dan wordt het wel hoog tijd om weer bij elkaar te komen voor een avond gezelligheid. Nu is het natuurlijk enorm persoonlijk wat jij en je vriendinnen leuk vinden om te doen, maar er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om de perfecte avond te maken! Je kunt bijvoorbeeld nieuwe haarstijlen bij elkaar aanmeten zoals een kort kapsel pittig, roddels uitwisselen en thee drinken. Maar je kunt natuurlijk ook de karaoke machine aanzetten en er op los zingen!

Wees creatief in je spellen

Éen van de activiteiten die ikzelf enorm leuk vind, is ouderwets bordspellen spelen. Nu denk je misschien, he bah ik vind dat normaal gesproken niet leuk, maar je hoeft natuurlijk niet de traditionele regels te volgen! Het is juist leuk om van een normaal spel je eigen variatie te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld Ganzenbord spelen op jouw eigen manier met extra spelregels en straffen. Ook een simpel potje kaarten kun je pimpen door er extra regels aan toe te voegen. Wil je er een wijnavond van maken? Dan kun je er natuurlijk gemakkelijk een drankspel van maken. Dat kan natuurlijk ook heel gemakkelijk met console spellen zoals Mariokart.

Niet alles is rozengeur en maneschijn

Naast spellen spelen is het denk ik ook erg belangrijk om daadwerkelijk met elkaar te praten. Misschien spreken jullie elkaar wel vaker via whatsapp of een ander social media platform, maar dat is nooit vergelijkbaar met een echt gesprek waarbij je tegenover elkaar zit. Neem de tijd om eens echt te vragen hoe het met elkaar is en om naar elkaar te luisteren, want dat je dagelijks contact hebt betekent niet dat ook alles wordt gezegd en uitgesproken! Daarnaast kan het ook heel fijn zijn om je problemen met elkaar te bespreken tijdens zo’n avond. Doordat je je in een vertrouwde omgeving bevindt vind je hopelijk meer de rust om je zorgen te kunnen delen.

Achter gesloten deuren

Naast de serieuze gesprekken is er natuurlijk altijd ruimte voor echte girltalk. Relaties, seks, alles komt waarschijnlijk voorbij. Het is ook erg leuk om alle details te horen van elkaar en misschien leer je er zelfs nog iets van. Je kunt bijvoorbeeld uitleg vragen over het gebruik van butpluggen of andere seksspeeltjes. Ook zorgt dit waarschijnlijk voor veel hilarische momenten op de avond, omdat iedereen wel een gênant verhaal heeft om te vertellen. Dit kun je trouwens ook in de vorm van een spel doen, door bijvoorbeeld de verliezer haar meest ongemakkelijke ervaring te laten vertellen.

De tijd samen is het belangrijkst

Het belangrijkste van zo’n meidenavond is natuurlijk dat jullie zo veel mogelijk plezier hebben. Misschien hebben jullie helemaal geen zin om volop bezig te zijn met iets, maar hebben jullie behoefte om op de bank te liggen met een kop thee en een slechte film te kijken. Het gaat er uiteraard om dat jij met je vriendinnen jullie quality time hebben en dichter bij elkaar komen. Uiteindelijk maakt het dan niet uit wat je doet, zolang je het maar samen doet. Dat levert het meeste plezier op en zo kun jij genieten van je avond met je vriendinnen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.