Picture David

David's Fotografie Website

Daf huren in Gelderland

2 min gelezen
Oldtimer huren

Lekker een dagje rondtoeren in een Oldtimer met je beste vrienden of familie wie wilt dat nou niet? Wil je een Daf huren? Bij Dagje uit Veluwe kan dit allemaal. Daf is een automerk die heel vroeger auto’s maakte. Deze auto’s worden nu veel gebruikt om lekker met vrienden of familie mee rond te toeren door de veluwe en alles wat daaromheen licht. De mensen van Dagje uit Veluwe hebben vele oldtimers die leuk zijn om in te rijden. Je kan naast een dagje ook meerdere dagen deze auto’s huren. Ze hanteren een hele scherpe prijs.

op stap

Routes

Als je ervoor kiest om een oldtimer te huren kan je verschillende routes rijden. Deze routes kan je allemaal vinden op de website. Deze routes zijn: Route de Posbank, Proef de Veluwe, Bos en Heideroute, Bos en IJsselvalleiroute, kaas maken route en vrij rijden. Deze routes zijn allemaal gemaakt door mensen die werken bij Dagje uit Veluwe. Deze mensen zijn altijd op zoek naar routes. Deze routes zijn leuk om te rijden. Je ziet veel verschillende soorten natuur en je kan zelf lekker bepalen waar je gaat stoppen en waar je heen gaat. Als je ervoor kiest om meerdere dagen te gaan touren in een Daf. Dan kan Dagje uit Veluwe ook een slaapplek voor je regelen.

Veluwe

Nog veel meer dan een auto huren

Bij Dagje uit Veluwe kan je nog veel meer doen dan alleen een auto huren. Je kan ook lekker barbecueën of archery attack spelen. Verder hebben ze nog bubbelbal, een rondleiding door een aardbeienkwekerij, een huifkartocht, je kan een koe knuffelen, lasergamen, picknicken en je kan een workshop kaas maken volgen. Deze activiteiten worden allemaal georganiseerd en gegeven door experts op het gebied die je ook veel kunnen vertellen over het verleden en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.