Picture David

David's Fotografie Website

Kek Mama en 4 Andere Leuke Magazines voor Ouders

2 min gelezen
kek mama

Als ouder zijnde krijg je veel voor je kiezen. Daarom kun je vaak wel wat advies en hulp gebruiken. Adviezen kun je bijvoorbeeld vinden in magazines voor ouders. Een magazine wat er echt uitspringt is Kek Mama. In het blad, en op de website is veel verschillende informatie te vinden. Denk bijvoorbeeld aan advies bij haaruitval tijdens de zwangerschap, wat de beste babydraagzak is, en hoe om te gaan met je ex wanneer hij lastig is. Ieder jaar krijg je 16 edities op de mat, en heb je toegang tot de digitale editie. Hieronder nog 4 leuke magazines voor ouders.

Viva Mama

Viva Mama is een magazine, speciaal voor jonge ouders. Wanneer je abonnee bent krijg je het magazine 8 keer per jaar op de mat. Ook kun je via de website, artikelen lezen over verschillende onderwerpen, die te maken hebben met het zijn van een mama. Denk aan blogs die geschreven worden door moeders, waarin ze de plus en minpunten van het ouderschap beschrijven.

kek mama

JM Ouders

Ben je mama van kinderen tussen de 4 en 16 jaar? Dan is het magazine JM Ouders zeker iets voor jou. Het is een online magazine die aandacht besteed aan opvoeding, de puberteit, en bijvoorbeeld school. Je leest er leuke en bijzondere verhalen van ouders die zich misschien wel in dezelfde situatie bevinden.

Papa Worden

Het online magazine Papa Worden, is zoals de naam al doet verklappen speciaal gemaakt voor aanstaande vaders. De website helpt jou om je weg te vinden als aanstaande vader, denk aan informatie over de ontwikkeling van de baby. Maar ook hoe je moet omgaan met de bevalling.

OudersVanNU

Dit magazine komt 16 keer per jaar uit, en richt zich op moeders, maar ook vaders. Op hun website kun je dagelijks verschillende interessante artikelen lezen, die afkomstig zijn uit binnen en buitenland. Het magazine legt de focus op de nieuwste artikelen waar jij als ouder wijzer van wordt.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.