Picture David

David's Fotografie Website

Cosmetische ingrepen: een zeer gewone zaak

2 min gelezen

Ben je niet zo tevreden met je uiterlijk als je zou willen? Zorgt een afwijking in je lichaam voor medische klachten? Gelukkig kan er tegenwoordig iets aan worden gedaan met behulp van cosmetische ingrepen. Wanneer je een cosmetische behandeling overweegt, is het belangrijk dat de kwaliteit van de zorg en het resultaat van de behandeling goed zijn. Of je nu iets wilt laten doen aan:


• huidproblemen, huidveroudering
• ophopingen van vocht of lichaamsvet,
• een tatoeage waar je spijt van hebt
• overbeharing, haaruitval
• overmatig zweten
• flaporen, hangende oogleden, te grote of juist te kleine borsten of te grote schaamlippen,
vriendelijk personeel is daarbij een must.

Klantvriendelijke privékliniek

Kliniek Veldhoven, een privékliniek in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant, wordt op de punten klantvriendelijkheid en resultaat goed beoordeeld door klanten en vakverenigingen. Maar de prijs is natuurlijk ook belangrijk. In vergelijking met andere klinieken zijn de prijzen van de behandelingen van deze privé instelling aan de lage kant van gemiddeld. Klanten zijn tevreden over de verhouding tussen de prijs en kwaliteit. Daarnaast kan de behandeling ook op discrete manier in termijnen worden betaald. Ze streven ernaar om cosmetische behandelingen zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Veel interesse voor cosmetische ingrepen

Als je een cosmetische ingreep overweegt, ben je niet de enige. Jaarlijks worden er in Nederland ruim 100.000 mensen cosmetisch behandeld, blijkt uit de statistieken van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Het grootste gedeelte van deze klanten is tevreden met het resultaat, als dat niet zo is komt het vaak door een gebrek aan nazorg. Dit blijkt uit een onderzoek door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Over het algemeen zijn de klanten van Kliniek Veldhoven positief over de nacontrole die deze kliniek biedt.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.