Picture David

David's Fotografie Website

Leren omgaan met stress door therapie

2 min gelezen
Energie

Omgaan met stress is echt iets wat ik heb moeten leren. Zeker aan het begin van mijn carrière had ik enorm veel last van stress. Op een gegeven moment wat het zo erg dat ik er bijna aan onderdoor ging. Gelukkig was ik er nog wel op tijd bij en heb ik een burn out af kunnen wenden. Toch ben ik hier enorm van geschrokken en ik besloot toen om hulp te zoeken bij een professional. Zo kwam ik terecht bij Praktijk Yugen.

Omgaan met stress

Omgaan met stress met een stressbehandeling

Praktijk Yugen is gespecialiseerd in stress behandelingen. Er zijn verschillende mogelijkheden van totaal pakketten tot losse behandelingen. Omdat ik me al opgejaagd voel bij een pakket, omdat het dan voor mijn gevoel ook klaar moet zijn na het aantal behandelingen. Die druk kon ik er niet bij hebben dus koos ik voor losse behandelingen. Die heb ik al zeer prettig ervaren. Ik had echt een klik met de therapeut en ik kon mijn verhaal goed kwijt bij haar. Door er over te praten kon ik achterhalen waardoor de stress bij mij werd veroorzaakt. Ik kan namelijk erg moeilijk nee zeggen. En als ik eens een keer nee zei, zorgde dat voor een groot schuldgevoel. Niet zo handig dus. Met behulp van oefeningen voor thuis en ontspanningsoefeningen kon ik dit steeds beter. Dit was ook wel makkelijker doordat ik nu wist dat dit de oorzaak was van mijn stress.

Praktijk Yugen

Hard werken

Nee zeggen blijft nog steeds lastig. Ook met therapie is het niet ineens weg. Het vergt hard werken maar dit harde werken wordt ook beloond. Ik heb minder last van stress en doordat ik zorg voor meer ontspanning, heb ik ook meer energie. Er is meer balans in mijn leven waardoor ik ook meer kan genieten.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.