Picture David

David's Fotografie Website

Zakmes bij Jacobs Outdoor

1 min gelezen

In mijn vriendenkring ken ik veel zakmes verzamelaars. Zij hebben echt ontzettend veel zakmessen. Tegenwoordig is het een soort van wedstrijdje wie de meeste zakmessen heeft. Zo heb ik van de week weer een zakmes gekocht bij Jacobs Outdoor. Een professioneel bedrijf met vakkundig advies. Jacobs Outdoor heeft een gigantisch assortiment.

Mijn verzameling is bijna compleet. Zo wilde ik graag nog de Gerber Remix Tactical hebben. Deze kon je nu online kopen voor €44,95. Een nette prijs en als je het vergelijkt met concurrenten al helemaal. Het is daarom ook zeker een aanrader om de website te bekijken!

Zakmes met goede kwaliteiten

Zakmes Gerber Remix Tactical heeft veel functies. Zo kan je er deels mee zagen, maar is de bovenkant erg scherp. Dit zorgt voor twee functies die erg gewild zijn. Het mes weegt slechts 130 gram en heeft een totale lengte van 20cm. Het blad is gemaakt van extra hard staal wat beter tegen vocht kan. Verder heeft het mes speciale grip van G10. Dat zorgt ervoor dat dit mes niet uit je handen zal glippen. Ook niet met bijvoorbeeld natte handen.

Bekijk de website voor meer informatie!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.