Picture David

David's Fotografie Website

Wilt u een e-sigaret kopen? Neemt u dan contact op met de Pipeline Store

1 min gelezen

Wilt u een e-sigaret kopen? Neemt u dan contact op met de Pipeline Store. Hier krijgt u betrouwbare informatie van mensen die er verstand van hebben. Het personeel is heel erg betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Zo wordt u goed ingelicht over wat een  e-sigaret inhoud en wat dat met u kunt doen. Zo helpen wij u graag. U kunt voor meer informatie over vragen altijd contact met ons opnemen dit kunt u doen door te bellen, een mailtje te sturen, door langs het filiaal te gaan in Eindhoven en door de website te bezoeken.

Mijn ervaring met Pipeline Store in Eindhoven

Mijn ervaring met de Pipeline Store is heel erg positief. Ik heb voor 3 weken terug een e-sigaret gekocht en ben hier heel erg blij mee. Ik rook nu zonder nicotine. Dus dit is al een stuk beter voor mijn gezondheid. Ik vind dit bovendien ook veel lekkerder dan een normale sigaret dus voor mensen die willen stoppen met roken maar dit niet in een keer kunnen raad ik dit aan als tussenstap.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.