Picture David

David's Fotografie Website

Oordopjes op maat, jouw beste maatjes

1 min gelezen

Oordopjes op maat gemaakt kunnen niet alleen voor mensen met een gevoelige gehoorgang verlichting bieden. Er zijn veel situaties waarin een op jouw oor afgestemde oordop verlichting kan bieden of kan helpen onherstelbare gehoorbeschadiging te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een concert, een ritje op je motor, een bezoekje aan de schietbaan of een duik in het zwembad. En wat dacht je van slaapproblemen door omgevingsgeluid?

Waarom oordopjes op maat

Harde geluiden of druk op je oren kunnen trilhaartjes beschadigen. Om dergelijke problemen te vermijden kun je bij audiciens en gehoorbeschermingsspecialisten oordopjes op maat aanschaffen. Deze oordoppen worden gemaakt met een pasvorm naar jouw oor, waardoor het volledige oor wordt afgesloten. Dit betekent niet dat er geen geluid meer hoorbaar is. Juist het geluid om je heen wordt op bepaalde vlakken versterkt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je de noodzakelijke geluiden niet meer hoort.

De perfecte filter
Niet alleen filteren deze gespecialiseerde oordopjes het belangrijkste geluid, omdat ze perfect in je oor passen zul je er weinig last van ondervinden. Ze zullen niet uitvallen bij inspanning en er ontstaan geen irritaties na lang dragen. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken en houden, waardoor je ze zo vaak als je wilt kunt dragen. Door de filtertechniek verminder je de chaos om je heen en zal je je beter kunnen concentreren op jouw activiteit. Ook handig voor tijdens het studeren dus.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.