Picture David

David's Fotografie Website

Krabpaal hout voor onze kanjer gekocht

2 min gelezen

Een krabpaal hout gezocht voor onze kanjer! Onze meneer Beertje weet het keer op keer voor mekaar te krijgen om zijn krabpaal kapot te maken. Hier baalde ik steeds weer van aangezien een krabpaal niet bepaald goedkoop is. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een exemplaar die wat steviger is. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Decoratietakken. Op deze website zag ik een krabpaal van hout! Hoe ideaal is dit! Bovendien zijn de kosten die zij hanteren een stuk voordeliger dan dat ik elders heb gezien.

Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt en ik ben bij dit bedrijf een krabpaal gaan bestellen. In een mum van tijd was dit geregeld en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd.

Enthousiaste kater met zijn krabpaal hout!

Toen de bestelling werd bezorgd stond onze Beertje al klaar om de doos te inspecteren. Zijn enthousiasme bij het ruiken van hout was al aardig aanwezig. Natuurlijk moesten wij de krabpaal van hout nog wel even in mekaar zetten. In een mum van tijd was dit geregeld en kon onze kater genieten van zijn eigen houten paal. Meneer op de troon voelde zich onwijs op zijn gemak en is er de hele avond niet meer vanaf geweest. Voor ons is dit zeer zeker een goede aankoop geweest. Hij heeft hem tot op heden nog niet kapot willen maken en slaapt er heerlijk op. Als jij nog opzoek bent naar een leuke en unieke krabpaal voor jouw kat. Dan is een bezoekje op de website van Decoratietakken zeer zeker een goede aanwinst.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.