Picture David

David's Fotografie Website

Herstel schade met wimperserum

2 min gelezen

Wimperserum is een snelle en ongevaarlijke methode om je wimpers en wenkbrauwen helemaal in conditie te krijgen. Dat kan nodig zijn nadat je iets te enthousiast hebt geëpileerd, wimperextensions hebt gebruikt of je wimpers op een andere manier hebt beschadigd. Door beschadigde wimpers heeft je gezicht niet die zeggingskracht die je graag zou willen. Wimperserum zorgt ervoor dat je weer volle wimpers krijgt. Dat gaat heel snel, want al na zes weken zijn je wimpers en wenkbrauwen volledig hersteld van alle beschadigingen. Het gebruik van het serum is pijnloos. Het bevat ook geen stoffen waar je huid geïrriteerd door kan raken.

Het gebruik van het serum

De beste manier om je wimpers en wenkbrauwen met behulp van wimperserum te herstellen is door het dagelijks te gebruiken. Dat is heel eenvoudig. Breng het serum elke ochtend aan als een eyeliner. Het wimperserum zorgt ervoor dat je wimpers en wenkbrauwen er meteen een stuk voller uitzien. In het begin komt dat door de samenstelling van het serum, maar na vier tot zes weken zijn je wimpers en wenkbrauwen werkelijk een stuk voller geworden. Het serum zorgt ervoor dat je dan weer net zo kunt shinen als voordat je je wimpers kwijt raakte.

Lang plezier van een flesje wimperserum

Vooral in de eerste weken is het noodzakelijk om het serum dagelijks te gebruiken. Zodra je wimpers en wenkbrauwen weer hersteld zijn kun je ze goed in conditie houden door het serum nog twee á drie keer in de week te blijven gebruiken. Er zit voldoende in een flesje voor drie maanden dagelijks gebruik. Met een flesje wimperserum kun je dus best een lange tijd vooruit. Bestellen bij RefectoCil is simpel en gaat snel. Als je het serum voor 15.00 uur via de website bestelt heb je het de volgende dag al in huis.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.