Picture David

David's Fotografie Website

We werken steeds meer thuis

2 min gelezen

In de laatste jaren is het steeds normaler geworden dat we allemaal thuis werken, of dit nou een of twee dagen per week zijn of gewoon iedere werkdag. Door het coronavirus werd ons iedere keer weer dringend geadviseerd om thuis te werken, dus deden we dat maar. Sommige mensen kiezen er dan voor om gewoon aan hun eigen eettafel, in het hart van het huis te werken, zij hebben vaak thuis geen ruimte voor een kantoor. Door deze periode zijn er wel steeds meer mensen bijgekomen die ervoor gekozen hebben om wel een kantoor in te richten, iedereen beseft zich namelijk dat thuiswerken niet meer zo tijdelijk is dan dat we eerst dachten. Daarom kun je het maar beter gewoon goed voor mekaar hebben.

Het inrichten van je thuiskantoor

Waar moet je dan aan denken bij het inrichten van je eigen thuiskantoor? Zorg in ieder geval voor een goede bureaustoel, een fijne kleur op de muur, genoeg opbergruimte voor eventuele papieren om de rust te behouden en niet te vergeten, regel een goed bureau. Wanneer je dan zo’n bureau aanschaft, kun je het maar beter meteen goed doen en een elektrisch verstelbaar bureau kopen. Zo kun je iedere dag kiezen hoe hoog je deze instelt en waar jij je het prettigst bij voelt. Een elektrisch verstelbaar bureau is een investering in je thuiskantoor en daarmee ook een investering in je eigen beste lichaamshouding.

Waarom is je bureau zo belangrijk?

Om even door te gaan over dat bureau, waarom zou je kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau? Een bureau die je in hoogte kunt aanpassen, is goed voor je lichaamshouding en de afwisseling die je daarmee krijgt en wanneer je staand kunt werken, krijg je hierdoor meer beweging en kun je zo ook je werkplezier vergroten, omdat het afwisselender lijkt. Wanneer je kiest voor een elektrisch bureau en niet een bureau die je handmatig moet verhogen, kun je dit net even wat makkelijker en geluidlozer doen, tijdens bijvoorbeeld een vergadering of telefoongesprek.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.