Picture David

David's Fotografie Website

Herhaling ploegleider BHV

2 min gelezen

Voor uw bedrijfshulpverleners is goede leiding erg belangrijk. Wanneer er calamiteiten zijn is het belangrijk dat in ieder geval één collega de leiding houdt en het overzicht bewaart. Ook moet er goed gecommuniceerd worden naar de collega’s en klanten in uw bedrijf, maar ook naar de professionele hulpverleners die ter plaatse zullen komen. Houd de kennis van uw ploegleider bedrijfshulpverlening actueel en schrijf deze werknemer in voor een herhalingsles voor coördinatoren! G4S heeft vestigingen door heel Nederland en leidt jaarlijks 80.000 cursisten op het gebied van veiligheid op de werkvloer op. Goede herhaling ploegleider BHV.

Voorwaarden cursus

Uw werknemer komt enkel in aanmerking voor het volgen van de herhalingscursus wanneer hij of zij in bezit is van een geldig diploma bedrijfshulpverlener. Ook moet uw werknemer de voorgaande vijfdaagse basiscursus coördinator BHV hebben gevolgd waarin alle facetten zijn behandeld van het goed coördineren van een calamiteit. Eens in de twee jaar moeten deze handelingen, kennis en vaardigheden opnieuw worden herhaald en wordt bekeken of uw coördinator nog steeds geschikt is voor deze uiterst belangrijke taak.

Diploma verlengen

G4S biedt hiervoor ook een opleiding aan. Tijdens een tweedaagse training worden de eerder geleerde stof en handelingen opnieuw doorgenomen. Tijdens de lessen wordt gekeken naar de capaciteiten van de deelnemers en als deze goed worden bevonden worden de diploma’s opnieuw verlengd. Omdat wij verschillende vestigingen in Nederland hebben is de reistijd van uw werknemers beperkt en vindt u ons altijd in de buurt. Kijk verder op onze website voor meer informatie over deze en andere trainingen die wij geven of bel ons; onze gemotiveerde collega’s staan u graag te woord!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.