Picture David

David's Fotografie Website

Een Xbox Live Gold abonnement voor 12 maanden – een jaar lang de beste online multiplayers

2 min gelezen

Met een Xbox Live abonnement voor 12 maanden heb je voor een jaar lang toegang als gamer tot de meest uitgebreide mogelijkheden voor één van de beste spelconsoles ter wereld. Het Xbox Live abonnement voor 12 maanden is met name een ware droom voor gamers die graag nieuwe elementen willen verkennen op het gebied van multiplayer. Het abonnement is speciaal gemaakt voor nieuwe multiplayer mogelijkheden waarbij je in een team kan spelen of een game kan doen met tot wel 12 andere spelers van over de hele wereld. Zo heb je met één druk op de knop vrienden van over de gehele planeet zo jouw huiskamer binnengehaald.


Diverse mogelijkheden

Een Xbox Live Gold abonnement voor 12 maanden geeft je ook toegang tot tal van andere mogelijkheden die tot het abonnement behoren. Zo krijg je elke maand een spel gratis om uit te proberen en zijn er ook verschillende andere online spelletjes die je alleen of samen met anderen in de online community uit kan proberen. Daarnaast wordt Xbox Live Gold ook constant verbeterd, zodat jij altijd op de laatste versie van het abonnement zit met alle laatste updates en het meest optimale vermogen op de spellen te kunnen spelen.

Toegang tot alles

Bij Gamekeydiscounter.nl kan je voor de allerlaagste prijs een Xbox Live Gold abonnement vinden en zo een jaar lang genieten van alle mogelijkheden die de console gecombineerd met het abonnement kan bieden. Zo heb je niet alleen een jaar lang het beste abonnement voor de goedkoopste prijs, maar ook nog eens toegang tot alles waar jij jouw Xbox voor wil gebruiken.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.