Picture David

David's Fotografie Website

Een dagje Efteling afsluiten met een lekkere maaltijd

1 min gelezen

Na een hele dag van plezier, heb je vast wel honger gekregen. Neem dan eens een kijkje in dit Efteling restaurant! Guesthouse hotel Kaatsheuvel biedt een eerlijke en lekkere keuken aan voor groot en klein.

Voor elk wat wils

Zowel voor een uitgebreid diner als een snelle lunch kan je hier terecht.

Kinderen kunnen niet alleen kiezen uit een speciaal kindermenu, er zijn ook van alle andere gerechten kinderporties te verkrijgen.

Mensen met bepaalde allergieën of voedselintoleranties kunnen dit doorgeven waardoor een alternatief kan voorgesteld worden. De allergenen informatie is in het restaurant in te kijken en de medewerkers geven graag verdere uitleg bij de gerechten.

De keuze kan gemaakt worden uit een vaste kaart aangevuld met dagelijkse suggesties afhankelijk van de dagaanvoer en volgens het recept van de chef. Voor de lunch werd gekozen voor creatieve en snelle broodjes en salades, eventueel gevolgd door een heerlijk gebak van de chef.

Logeer je in het hotel? Dan kan je je snacks en pizza op de kamer laten leveren.

Plan je zakenmeeting hier

Ben je op zoek naar een leuke en functionele plek om een zakenmeeting te organiseren? Een lekkere kaart, beschikbare WiFi en voldoende parkeerplaats kunnen je vast en zeker overtuigen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.