Picture David

David's Fotografie Website

Cosmetize: private label parfum

1 min gelezen

Heb je altijd al gedroomd van je eigen private label parfum en zijn de mogelijkheden nu tot je beschikking? Cosmetize, een toonaangevend bedrijf voor diverse luxe salons, grote professionele merken en kleine unieke labels, is uitgerekend het bedrijf waar je moet zijn wanneer je je eigen parfum wil ontwikkelen. Samen met de ontwerpers kijk je naar je brand, je logo en je eindproduct. Zo kunnen alle ideeën altijd omgezet worden tot actie. Een speciaal team met een expertise in branding neemt je mee in de talloze mogelijkheden om je label op te zetten.

Groot assortiment

Je kan je eigen parfum al afnemen bij 10.000 stuks. Daarnaast heb je een grote keuze in het gehele assortiment van Cosmetize. Heb je liever een in house product, die uitvoerig getest is en succes bewezen heeft? Dan kan dit natuurlijk ook. Met een grote productiecapaciteit in heel Europa heb je je product sneller dan verwacht. Daarnaast wordt er altijd gekeken naar kostenbesparing, zonder dat dit de kwaliteit afdoet.

Meer weten?

Wil je een adviesgesprek of meteen je order plaatsen? Ga dan naar de website van Cosmetize en neem contact op met een van de ontwerpers. Ze staan je zeer graag ter woord! Veel plezier bij je ontwikkeling.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.