Picture David

David's Fotografie Website

Bitcoin Cash uitgelegd

1 min gelezen

Op 1 augustus 2017 had het Bitcoin Network een vork die leidde tot de creatie van een nieuwe cryptocurrency genaamd Bitcoin Cash BCC. Het symbool voor Bitcoin Cash is BCC (hoewel bij sommige uitwisselingen het symbool BCH is om conflicten te voorkomen met reeds bestaande tokens op dat platform).

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash BCC is een cryptocurrency gecreëerd via een vork van het Bitcoin-netwerk. Dit betekent dat elke gebruiker die Bitcoin ten tijde van de vork heeft gehouden (1 augustus 2017), nu een equivalent bedrag heeft van Bitcoin Cash op de forked Bitcoin Cash blockchain. 

Hoe is Bitcoin Cash anders dan Bitcoin?

Bitcoin Cash BCC werd gecreëerd als antwoord op het jarenlange debat tussen de Bitcoin-gemeenschap over de beste manier om Bitcoin te schalen naar meer gebruikers. De meest eenvoudige oplossing, en de door Bitcoin Cash aangenomen, is om de Max Blocksize Limit parameter van de Bitcoin codebase te verhogen.

Terwijl Bitcoin de limiet van de blokgrootte op één megabyte blijft (voor 250.000 transacties per dag mogelijk), heeft Bitcoin Cash de limiet verhoogd tot 8MB, waardoor circa twee miljoen transacties per dag verwerkt kunnen worden.

Bitcoin Cash kopen

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.