Picture David

David's Fotografie Website

Een windscherm bij een vriend in de tuin!

1 min gelezen
windscherm

windschermEen goede vriend van mij is pas geleden verhuisd en ik heb hem veel geholpen. Samen met wat goede vrienden hebben we hem over verhuisd. Verder hebben we zijn tuin ook goed aangepakt en hebben we een windscherm in zijn tuin geplaatst.

U vraagt zich nu vast af: waarom een zo’n scherm in de tuin? Dit is eigenlijk best simpel. Zijn huis heeft namelijk een erg grote tuin en hij wilde een groot terras maken zodat hij veel mensen uit kan nodigen zodra de zon schijnt. Niemand vindt het natuurlijk fijn om in de wind te zitten en daarom besloten we om van die schermen te kopen. We hebben de schermen gekocht op de website van Xterior. Op deze website bestellen veel horeca ondernemingen hun schermen ook. Dit wist ik weer omdat een andere vriend van me een eigen restaurant met terras heeft.

Het ziet er prachtig uit!

We keken daarom op de website en hier vonden we al snel de schermen die mooi in zijn tuin zouden passen. Inmiddels zijn ze al geplaatst en daardoor kun je er heerlijk in de tuin zitten. Je hebt dus geen last van de wind en daardoor kan er volop genoten worden van de zon.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.