Picture David

David's Fotografie Website

Tips voor een goede kluis

2 min gelezen

Heb je kostbare spullen of data thuis? Dan is het wellicht tijd voor een geschikte brandwerende kluis. Het kan soms moeilijk zijn om een goede keuze te maken met zoveel mogelijkheden, maar gelukkig ben je op deze pagina beland. Ik ga je het een en ander vertellen over kluizen. VDH Safes: http://www.vdhsafes.nl is een specialist in (brandwerende)kluizen.

Waar je op moet letten

Niet iedereen heeft dezelfde prioriteiten. Sommige mensen willen kostbare, emotionele spullen in een kluis, maar bij anderen kan het om data gaan. Om die reden is het belangrijk om eerst goed na te gaan waar je precies baat bij zou hebben. Daarnaast zijn er verschillende certificaten en normeringen die de inbraakwering en brandwering aangeven.

In het kader van hergebruik

Het is niet altijd nodig om een nieuwe kluis in huis te halen. VDH Safes verkoopt ook gebruikte kluizen. Er zijn ook antieke kluizen die misschien net wat mooier bij het interieur passen. Bij deze antieke kluizen geldt ook dat er verschillende dekkingswaarden en certificaten van kracht zijn. Zo is een brandwerende kluis doorgaans 30, 60, 90 of 120 minuten bestand tegen brand. Bij inbraakwering gaat het puur om weerstand. Hoe hoger de waardeberging, hoe hoger de klasse die je nodig hebt.

Zo veel keuzes

Naast alle opties waaruit je kunt kiezen zijn er ook extra services beschikbaar. Zo kun je de kluis (laten) verankeren voor extra veiligheid. Er zijn ook kluizen beschikbaar voor speciale objecten, zoals wapens of sleutels. Een kantoor heeft allicht behoefte aan een (brandwerende)archiefkast of datakluis. Om een beeld te krijgen van wat er precies beschikbaar is kun je een kijkje nemen op de website van VDH Safes. Wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een mooie kluis.

Meer verhalen

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.