Picture David

David's Fotografie Website

Speciaalbier op het internet kopen

2 min gelezen
speciaalbier

Op het internet graag speciaalbier kopen? Dit kan eenvoudig bij Mister Hop. Mister Hop is namelijk een bedrijf die zeer eenvoudig speciaalbier op het internet kan verkopen. Zo heeft Mister Hop een zeer goede webshop waar je meer als 1000 verschillende soorten apart bier kan vinden. Van blond tot wit en van bruin tot tripel, bij Mister Hop is alles aanwezig. Als liefhebber van speciaalbier kan je dus zeer eenvoudig terecht bij Mister Hop.

speciaalbier

Niet alleen maar een webshop

Het is natuurlijk zeer eenvoudig om alles vanaf het internet te bestellen. Op deze manier kan je namelijk snel en eenvoudig aan je spullen komen. Dit geldt natuurlijk ook voor de biertjes die bij Mister Hop gekocht kunnen worden. Veel mensen vinden het toch fijner om dingen fysiek te kopen. Zo is het best fijn om met eigen ogen te kunnen zien wat je besteld hebt. Daarom heeft Mister Hop ook een mooie winkel gebouwd, waarin je het gehele assortiment aan bier kan bekijken. Zo kan je een goede kijk hebben op wat je koopt en is het naast een winkel ook iets bijzonders om te zien. Een gebouw vol met kasten en plekken, maar dan vol gestopt met bier. Een unieke ervaring voor de meeste mensen.

speciaalbier

Brouwerijen

Mister Hop heeft ook een paar eigen brouwerij merken in zijn assortiment zitten. Zo heeft Mister Hop deze eigen brouwerijen:

  • Oersoep
  • Gebrouwen Door Vrouwen

Deze 2 brouwerijen zijn ieder zeer speciaal en heeft het een groot achterliggend verhaal. Dit kan je vinden op de website van Mister Hop.

Meer verhalen

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.