Picture David

David's Fotografie Website

Schakel de telefoonnummer van de belasting in

1 min gelezen

Jij wilt toch ook zeker zijn dat jouw gegevens goed zijn ingevuld? Zoek dan eens de telefoonnummer belasting op alvorens je het definitief gaat invullen. Hierdoor weet jij het maar al te goed hoe dat het ingevuld is en of dat het naar waarheid is genoteerd.

Jaarlijks

Ieder jaar is het van belang dat er aangifte van de inkomsten gedaan moet worden. Hierdoor kunnen zij zien of dat jij niet teveel of te weinig hebt ontvangen. In het begin baalde ik ieder jaar als een stekker aangezien ik steeds terug moest betalen. Waar dit nou precies aan lag wist ik niet, dit wilde ik natuurlijk wel graag te weten komen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een extern bureau in te schakelen die dit voor mij gaat uitzoeken.

Probleem gevonden

Al vrij snel werd het voor dit bedrijf duidelijk waar het probleem lag. Doordat ik de telefoonnummer van de belasting had opgezocht, konden zij het uiteindelijk gaan aanpassen. Ik had namelijk steeds aangegeven dat ik nog extra geld thuis had liggen terwijl dit niet waar was. Aangezien ik er altijd vanuit ging dat dit automatisch werd aangepast heb ik hier ook niet verder naar gekeken. Pas wanneer ik de definitieve aanslag in de bus kreeg baalde ik steeds weer. Nu dat ik erachter was gekomen dat het hieraan lag, heb ik het ook direct aangepast. Zo hoef ik mij voorlopig geen zorgen meer te maken dat het mij nogmaals overkomt.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.