Picture David

David's Fotografie Website

Schadeherstel aan uw auto bij Autoschade Direkt

2 min gelezen

Hoe gaan wij bij Autoschade Direkt aan de slag met de schade aan uw auto? Dat leggen wij graag hieronder aan u uit.

Onze diensten bij Autoschade Direkt

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen bij Autoschade Direkt? We kunnen er voor zorgen dat uw auto gericht wordt. Dit wil zeggen dat de auto op een soort van brug gaat. Hierbij zijn vaste maten voor het chassis van de auto voorgeschreven door de fabriek. Voor elk soort merk en type auto zijn dit dan weer andere maten. Met onze hefboom het chassis op de juiste maat gezet.

Beschadigde delen kunnen uitgedeukt, gelast of grof geschuurd en geplamuurd worden. Met onze voorbewerking wordt de laatste hand gelegd aan de behandelde onderdelen. Deze komen van onze plaatwerkerij af bij Autoschade Direkt. Hierbij worden de onderdelen nageplamuurd, afgeplakt en in de grondverf gespoten. Vervolgens worden de auto onderdelen helemaal vet vrij gemaakt en afgeplakt zodat het in de spuitcabine kan.

Bij Autoschade Direkt bepalen we aan de hand van de kleurcodes in de auto zoeken we de bijbehorende stalen op in de computer. Hierna wordt de kleur gemengd en wordt vervolgens in de spuiterij van Autoschade Direkt uw auto op zorgvuldige wijze bespoten.

Wilt u weten wat Autoschade Direkt nog meer voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden voor de schade aan uw auto. Autoschade Direkt werkt efficiënt en gaat altijd zorgvuldig met uw auto om. Wij gaan altijd voor kwaliteit en bij ons bent u altijd in goede handen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.