Picture David

David's Fotografie Website

Radio 2 playlist is erg leuk om naar te luisteren

2 min gelezen
radio 2 playlist

Al jaren en jaren luister ik naar de radio 2 playlist. Ik vind de muziek die zij afspelen altijd heel erg leuk. Het is echt een mix van nieuwe liedjes en oude hitjes. Zo blijf ik een beetje op de hoogte van de laatste muziek, maar vergeet ik de oude nummers ook niet. De reden waarom ik eigenlijk naar deze zender luister is omdat ik hier altijd naar luisterde samen met mijn vader. Hij vond muziek altijd echt geweldig. Door hem heb ik echt veel mee gekregen over de muziekwereld en alle goede zangers en zangeressen. Altijd als we in de auto zaten samen zetten wij de radio heel hard. Uit volle borst zong mijn vader dan mee. Zelf kende ik vaak de tekst niet goed genoeg, maar dat nam niet weg dat ik het wel probeerde om mee te zingen. De autoritjes met mijn vader waren altijd echt heel erg leuk. Die horen zeker bij mijn favoriete herinneringen van vroeger. Het is daarom dat ik altijd al een fan ben geweest van radio 2.

Radio

Ontdek of de radio 2 playlist iets voor jou is

Aangezien ik al zo lang naar de radio 2 playlist luister, was ik erg blij om te horen dat je nu ook naar de radio via het internet kan luisteren. Dat zorgt ervoor dat je op veel meer plekken van de radio kan genieten. Ik ben er erg blij mee, want nu kan ik ook op kantoor naar de playlist luisteren. Eerst kon ik alleen op weg naar werk en omweg naar huis luisteren in de auto. Het fijne is dat je online een heleboel zenders hebt. Zo kan iedereen op kantoor zelf kiezen naar welke zender hij of zij wil luisteren. Dat vind ik wel heel prettig, want zelf vind ik het heel erg vervelend om naar muziek te moeten luisteren die ik niet leuk vind. Zeker als ik aan het werk ben kan dat heel erg afleiden. Op het werk moet ik echt muziek luisteren die ik leuk vind, anders heb ik totaal geen concentratie. Door leuke muziek kom ik echt in een workflow terecht. Ik kan dan echt uren achter elkaar lekker doorwerken. Doordat ik zo lekker kan doorwerken vliegt een werkdag echt voorbij voor mij.

Radio

Geniet van alle goede hitjes

Wat ik ook erg leuk vind aan de radio 2 playlist is de top 2000. Ik denk dat iedereen daar wel eens van gehoord heeft. Elk jaar luister ik er weer naar en elk jaar vind ik het weer even leuk. Zelf stem ik ook ieder jaar op mijn favoriete nummers. Daar trek ik altijd een hele ochtend voor uit, want ik vind het wel belangrijk dat ik de juiste nummers op geef. Een nummer moet het natuurlijk wel verdienen om in de beroemde top 2000 te komen. Ook al is de uitslag van de top drie meestal niet heel verassend, elk jaar blijft het toch een hele beleving. Ik raad zeker aan om de top 2000 op de voet te volgen!

Meer verhalen

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.