Picture David

David's Fotografie Website

Op maat gemaakte meubels voor elk budget

2 min gelezen
Maatwerk

Mijn op maat gemaakte meubels heb ik gekocht bij Wortman Meubelen in Alphen aan den Rijn. We waren op zoek naar een kast met bepaalde afmetingen maar nergens konden we iets vinden dat we mooi vonden en tegelijkertijd ook goed in de ruimte zou passen. In de showroom van Wortman Meubelen raakten we aan de praat en het bleek dat zij ook maatwerk meubels maken. 

Op maat gemaakte meubels tegen een scherpe prijs

Op maat gemaakte meubelsIn eerste instantie dacht ik dat het erg duur zou zijn maar in de praktijk viel dat reuze mee. En het natuurlijk ook wel zo dat als je iets op maat laat maken dat echt helemaal naar jouw wens is, dan raak je er ook een stuk minder snel op uitgekeken en gaat het dus ook veel langer mee dan wanneer je een meubel kiest dat het net niet is. We zijn samen met de meubelmaker om tafel gaan zitten om onze wensen te bespreken. Niet alleen de afmetingen maar ook materialen, kleuren, indeling en stijl zijn besproken. De meubelmaker wist precies welke vragen hij moest stellen en kon onze wensen al snel omzetten naar een ontwerp. Vervolgens werd gekeken of dit ook lukte met ons budget. Toen wij akkoord waren met zowel het ontwerp als de prijsopgave zijn de meubels voor ons gemaakt.

Deel van de productie in het buitenland

MeubelmakerBij Wortman wordt een deel van de op maat gemaakte meubels in het buitenland vervaardigd in eigen fabrieken. Het meubelstuk wordt dan helemaal gemaakt op basis van de nauwkeurige tekeningen die in Nederland zijn gemaakt. Hierdoor voldoet het uiteindelijk meubelstuk aan alle eisen en heeft het precies de juiste afmetingen maar wel tegen een scherpe prijs. Wanneer het ontwerp technisch lastig is dan worden de op maat gemaakte meubels wel in de eigen werkplaats gemaakt. Wil je ook op maat gemaakte meubels? Laat je dan adviseren door een meubelmaker.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.