Picture David

David's Fotografie Website

Muursticker

2 min gelezen

Ben jij opzoek naar muurstickers voor bij jou in huis of voor een andere locatie? Stop dan nu met zoeken, want bij plak het zelf kan jij je eigen muurstickers ontwerpen en vervolgens aanbrengen op de muur. Je kan je muurstickers helemaal personaliseren en dit met behulp van de online ontwerper. Je kan hier dan ook aangeven welk formaat jij wilt en materiaal. Je kan zelf kiezen wat je erop wilt hebben, bijvoorbeeld een foto, logo, tekst, quote of heel iets anders. Je kan je fantasie dus helemaal loslaten en er een mooi ontwerp van maken.

Persoonlijke ervaring met muursticker

Vorige week heb ik een aantal muurstickers voor in huis binnen gekregen en ik ben er erg tevreden mee. Ik had altijd een bepaalde muursticker op me muur gewild, maar deze kon ik nergens vinden. Toen ik hoorde dat je bij Plak het zelf je eigen muurstickers kon ontwerpen was ik al helemaal verkocht. Ik heb gelijk de website bezocht en me ontwerp doorgegeven aan de online ontwerper. Toen ik het voorbeeld zag was ik verliefd en kon ik niet wachten tot die in huis was. Toen die in huis was heb ik hem gelijk op de muur geplakt en ik was zo tevreden over het resultaat dat ik meerdere muurstickers op de muur had gewild. Deze heb ik dan ook gelijk besteld met eigen ontwerp erop.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken en hier kan je ook bekijken hoe alles in zijn werking gaat. Er zijn ook veel voorbeelden te zien op de website. Als je jouw ontwerp wilt laten ontwerpen wordt je ook stap voor stap geholpen via de website. Bellen of mailen is ook altijd mogelijk.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.