Picture David

David's Fotografie Website

Mijn duikbrevet halen

1 min gelezen

Mijn duikbrevet halen was iets wat ik al een poosje wilde doen. Daarom nam ik contact op met Leer Duiken Nu om deze droom waar te maken. Gelukkig kon ik al snel terecht bij deze onderneming en ging met goede moed naar mijn eerste les toe. Nu kon ik kiezen tussen verschillende soorten lessen bij dit bedrijf zoals:

  • PADI Scuba Diver

  • PADI Open Water Diver

  • PADI Adventure Diver Cursus

  • PADI Advanced Open Water

  • PADI Rescue Diver

  • PADI Divemaster

Omdat ik een professionele diploma wil halen, ben ik voor PADI Divemaster gegaan.

Nu een professionele diploma

Doordat ik mijn duikbrevet hebt gehaald bij Leer Duiken Nu, kan ik een eigen school beginnen in het buitenland. Nu ga ik mijn geld verdienen met deze geweldige hobby. Zo heb ik een duikschool gekocht op de Canarische eilanden en ga ik dus emigreren hiernaartoe. Dat allemaal dankzij deze geweldige onderneming die mij alles heeft geleerd. Dit bedrijf doet dit met veel geduld en leggen alles zeer goed uit. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog. De kosten vallen ook erg mee. Weet je niet zeker of dit iets is voor jouw, dan kan je er voor kiezen om een proefles te nemen.

Meer verhalen

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.