Picture David

David's Fotografie Website

Klimtouw en nog veel meer, kan je hier online kopen

2 min gelezen
klimtouw

Wanner je op zoek bent naar klimtouw, dan ben je bij VDSTEENXXL aan het juiste adres. Deze winkel heeft een zeer groot assortiment, waar je beslist kan slagen. Zo kan je hier voor jouw hobby, het beste stuk touw kopen. Maar niet alleen touw kan je hier vinden. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment als het om  persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) gaat.  Want veiligheidsschoenen, kleding en brandblusmiddelen behoren hier tot het assortiment.

Voordeel aan deze winkel is dat je de producten ook online kan bestellen. Maar als je in Valkenswaard bent, dan kan je naar deze winkel gaan. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Voor mij is naar de winkel zelf gaan geen optie, daar wonen wij net iets te ver vandaan. Daarom heb ik via de webshop het nodige materiaal besteld. De bestelde producten had ik binnen drie werkdagen al in huis, bijzonder snel dus.  klimtouw

Stevig klimtouw en nog veel meer hier besteld

Voor onze kinderen ben ik een leuk tuinhuisje aan het maken. Hier komen verschillende klimfaciliteiten in en daarom ben ik bij de winkel van VDSTEENXXL terecht gekomen. Omdat je hier makkelijk online je spullen kan bestellen, heb ik hier gebruik van gemaakt. Zo was ik op zoek naar diverse klimattributen, waaronder een zeer stevig klimtouw. Natuurlijk kan ik voor dit huisje wel gewoon springtouw kopen, maar dat wilde ik niet. Als mijn kinderen hier gaan klimmen, dan moet dit ook verantwoord zijn. Dus alleen het beste materiaal komt hiervoor in aanmerking.

Inmiddels heb ik mijn huisje klaar en zijn de kinderen hier volop aan het spelen. De medewerkers van bovenstaande winkel hebben mij bijzonder goed geholpen. Zo hebben zij mij tips gegeven om de klimwand aan het huisje zo veilig mogelijk te maken. Ook hebben zij mij verschillende soorten materiaal laten zien. Vooral de touwen, die ik wilde gebruiken heeft extra de aandacht gehad.  klimtouw

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.