Picture David

David's Fotografie Website

Hoe acts een tuinfeest veranderen

2 min gelezen

Zet jouw feest in vuur en vlam
Met vurige acts kan jij van een standaard feest een spektakel maken. Een tuinfeest is iets wat steeds populairder wordt. Vanaf het late voorjaar tot in het vroege najaar is het aantrekkelijk om in de tuin of op een open veld een feest te bouwen. Wie klaar is met de barbecue of voor wie de vuurkorf nu wel heeft afgedaan is het een leuk idee om een artiest in te huren. Je kent ze wel; die artiesten die je bij talentenshow op de tv voorbij ziet komen. Zo’n talent wil jij ook wel bij jouw feest uitnodigen om een spectaculaire show te komen teven. Dat komt dan mooi uit, want deze artiesten zitten te springen om optredens waarmee ze in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

Hoe vind je een act
Een evenementenbureau brengt jou al snel in contact met een dergelijke artiest; je krijgt een artiest op bezoek die jou en je gasten bij een tuinfeest zal verbluffen. Zorg er bij een dergelijk feest wel voor dat de artiest de ruimte heeft; je wil immers dat het feest in vuur en vlam raakt; de rest van de gasten blijft graag zonder schroeiplekken.
Wat zit er in dat drankje
Een andere vorm van een act waar vuur aan te pas komt is de vuurspuwer. Wanneer je zo’n artiest op tv in de weer ziet vraag jij je waarschijnlijk af; wat zit er toch in dat drankje. Je krijgt op deze vraag het antwoord door een vuurspuwer in te huren. De kunst van het vak zal hij of zij jou waarschijnlijk niet leren, maar je staat wel heel dicht op een dergelijke spectaculaire act. Dit soort mensen huur je ook alleen in wanneer je de ruimte hebt bij een tuinfeest. Een gelegenheid met een groot grasveld leent zich hier bijvoorbeeld voor, maar ook een strandfeest bij een huwelijk is een goed decor voor een vuurspuwer act.

Stem alles goed af
Ga je een vurige act inhuren, dan zal het evenementenbureau wat bemiddelt altijd op safe spelen. Men zal altijd van jou willen weten hoe groot de ruimte is die jij tot je beschikking hebt en hoe het met de omringende faciliteiten zit. Veiligheid staat voorop bij een vuur act, en daar wordt alles voor in het werk gezet.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.