Picture David

David's Fotografie Website

Goedkoop tegels op het internet kopen

1 min gelezen

Wanneer je op zoek bent naar goedkoop tegels is het beste om eerst eens op het internet te kijken. De webwinkels hebben namelijk vaak veel lagere prijzen dan hun tegenhangers de standaard winkels. Je bespaart op merk tegels al zo een 10 procent en op de onbekende merken bespaar je zelfs nog veel meer.

De prijsverschillen kunnen heel hoog oplopen voor goedkoop tegels. Zelfs met kortingen komen de standaard winkels niet in de buurt van de lage prijzen op het internet. Dit zien we dan ook terug aan de verkoopcijfers van goedkoop tegels. Het percentage van consumenten dat op het internet goedkoop tegels koopt ligt namelijk veel hoger dan die van de standaard winkels.

De kleinere winkels gaan vaak ten onder en vele zijn al ten onder gegaan door de goedkoop tegels op het internet. De slimme ondernemers die hier tussen zaten hebben op tijd een webwinkel opgezet en de rest is al opgedoekt of gaat binnenkort ten onder. Alleen de grote bouwmarkten kunnen nog concurreren met de webwinkels. De grote bouwmarkten kunnen groot inkopen doen en zo goedkoop tegels verkopen. Toch komen de prijzen nog niet helemaal in de buurt. Het prijsverschil is nog tussen 3 en 10 procent voor goedkoop tegels kopen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.