Picture David

David's Fotografie Website

Goedkoop drank kopen via het internet?

2 min gelezen
Drank

Goedkoop drank kopen via het internet, is dit mogelijk? Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om een geweldig personeelsfeest te organiseren. Nu vind ik het erg leuk om feestjes te organiseren en ben hier direct mee aan de slag gegaan. In een mum van tijd had ik de thema al op papier staan en kon het draaiboek worden gemaakt. De zaal waar ik mijn interesse op had gezet was geregeld en het enige wat wij zelf nog moesten regelen was het vinden van drank. Nu zit ik er natuurlijk niet op te wachten dat ik tekort kom. Het zal je maar gebeuren dat je een geweldig feest hebt georganiseerd, maar dat je net te kort komt met het drank!

Goedkoop drank kopenGoedkoop drank kopen en het laten bezorgen

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een groothandel waar ik zowel alles kan bestellen alsmede het kan laten bezorgen. Persoonlijk heb ik gewoonweg te weinig tijd om naar de winkel zelf te gaan. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en vervolgens kwam ik de website van De Drankengroothandel tegen. Op de website van dit bedrijf ben ik vervolgens gaan kijken. Dit nadat ik de aantrekkelijke lage prijzen had gezien die zij hanteren. Zo ben ik het lijstje bij gaan werken met hetgeen wat ik dacht nodig te hebben voor het feest. Aan het einde van mijn verzameling ben ik de kosten gaan bekijken. Hiermee ben ik vervolgens naar mijn werkgever gestapt en had hem uitgelegd met wat ik precies dacht nodig te hebben voor het feest.Goedkoop drank kopen

Mijn werkgever was onwijs verbaasd dat de kosten alsnog aan de lage kant waren. Hierdoor heb ik de toestemming gekregen om deze bestelling definitief door te voeren bij dit bedrijf. Binnen een paar minuten kregen wij al de bevestiging en kon ik weer een taak afstrepen in de draaiboek.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.