Picture David

David's Fotografie Website

Gabor enkellaarsje

1 min gelezen
Gabor enkellaarsje

gabor enkellaarsje voor mijn moeder

Cadeautjes uitzoeken is altijd een hele opgave, vooral voor mijn moeder. Ze zegt altijd dat ik het zelf mag weten wat ik voor d’r koop, het liefst heeft ze niks, maar dat kan natuurlijk niet. gabor enkellaarsje sprak me wel heel erg aan, want mijn moeder heeft altijd zulke schoenen en ze is er altijd zeer tevreden mee. Op de website van Durlinger kwam ik de gabor enkellaarsje tegen, en ook nog eens voor een hele goede prijs.

Nadat ik had gekeken welke enkellaarsjes bij mijn moeder zouden passen, heb ik mijn aankoop geplaatst. Ik wist het zeker, mijn moeder zou hier heel erg blij mee zijn. Natuurlijk doe ik er een persoonlijk briefje bij, maar de schoenen zijn zeker een leuk cadeautje! De levertijd zou tussen de 1-4 werkdagen duren, maar ik had ze al na één dag wachten, super snel dus! Ik ben echt heel erg te spreken over de website en de werking van het bestellen, een kind kan de was doen!

Na het krijgen van haar cadeautje was ze helemaal verkocht, ik had haar verteld over Durlinger, de schoenen webshop voor iedereen. Ze heeft gelijk een familiekaart aangevraagd. Dankjewel Durlinger voor het perfecte cadeautje en een blije moeder!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.