Picture David

David's Fotografie Website

De nummer 1 webshop voor E-sigaretten en E-liquids

1 min gelezen

Klanten van eliquidmania.nl hebben de keuze uit een breed assortiment van E-sigaretten en E-liquids tegen een goede prijs. Er zijn verschillende merken E-sigaretten aanwezig en de vullingen zijn in veel verschillende smaken aanwezig. De klantenservice staat vervolgens klaar om verdere vragen over de producenten af te handelen. De tevredenheid van de klant staat te allen tijde voorop. Het is daarom niet voor niets dat de gemiddelde beoordelingen van de bezoekers van de webshop een 9,7/10 is. Dit maakt het een van de best gewaardeerde webshops in Nederland. 

Bestelling en de levering

Bestellingen die geplaatst zijn vóór 17:00 worden de volgende dag nog verzonden en kunnen hierdoor de volgende dag al in huis verwacht worden. De klant ontvangt na zijn bestelling een Track & Trace link waarmee hij te allen tijde zijn bestelling kan volgen. Afhankelijk van de grote van de bestelling zal er worden gekozen voor post- of pakketbezorging. De meeste bestellingen kunnen via de post worden verzonden. Het grote voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn tijdens de bezorging van de bestelling. Dit maakt de hele bestelervaring makkelijk en snel.

Betaling

Je hebt verschillende mogelijke betaalmethodes bij een bestelling. Zo kun je betalen via IDEAL, PayPal, via een overschrijving en door achteraf te betalen. Zodra de betaling is voldaan dan worden de producenten gelijk verstuurd. Dit gaat door middel van een bezorging met PostNL. Daarbij komt dat de bestelling vanaf 10 euro gratis zal worden verzonden. Kijk op Eliquidmania.nl voor meer informatie.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.