Picture David

David's Fotografie Website

Glasfolie van Windowdeco!

2 min gelezen

De glasfolie van Windowdeco is echt onwijs gaaf! Mijn vader mag namelijk over een paar weken de 50 aantikken! Hierdoor zijn wij opzoek naar leuke dingen zodat de gehele buurt weet dat hij Abraham heet! De pop was geregeld en de slingers liggen al klaar! Nu wilde ik nog iets zien te vinden wat wij op de ramen kunnen gaan plakken. De “standaard” dingen wat je in de winkel kan vinden is niet voor ons weggelegd. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing. Het liefst een sticker die wij zelf kunnen ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan en voordat ik het wist zat ik al met de laptop op de bank. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Windowdeco. Dit bedrijf had ik nog niet eerder gezegd. Echter had het wel mijn interesse gewekt!

De glasfolie zelf ontwerpen?

glasfolie

Nadat ik zag dat je het zelf kan ontwerpen was ik verkocht. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te proberen te gaan ontwerpen. Dankzij de handige stappenplan die zij hanteren is het een gemak om dit te realiseren. Voordat ik het wist had ik het ontwerp klaar om te bestellen. Ik had er nog wel even voor gekozen om dit aan mijn partner te laten zien. Gelukkig reageerde hij ook onwijs enthousiast hierop!

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om de bestelling te gaan plaatsen. Nadat ik het had geplaatst hoefde ik alleen nog maar de betaling te verrichten. Dit was geen enkel probleem en de bevestiging van mijn bestelling kreeg ik in de mail. Nog geen twee dagen later had ik de bestelling al in ontvangst mogen nemen! Nooit verwacht dat de glasfolie zo groot was! Natuurlijk even voor de zekerheid controleren of dat de tekst klopt met wat wij hebben opgegeven. Dit klopte perfect en ik kan nu niet meer wachten tot het zover is dat wij het kunnen gaan plakken!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.