Picture David

David's Fotografie Website

Ben jij op zoek naar een fotocursus waar je echt wat leert?

2 min gelezen
Fotocursus

Om meer uit fotografie te halen is een fotocursus volgen nooit verkeerd. Zo leer je waarschijnlijk nieuwe invalshoeken waar je anders nooit aan gedacht zou hebben. Zeker als beginner is dit erg handig. Alleen hoe zit het als je al enig ervaring met je meedraagt? Niet dat ik nu ga beweren dat ik alles van het vak weet, maar ze hoeven mij ook niet uit te leggen hoe ik een camera moet vasthouden. Wat ik dus eigenlijk zocht was een cursus die meer gericht is op de professionele fotograaf. En die heb ik gevonden.

Fotografie

Een fotocursus voor fijne kneepjes

Tijdens het zoeken op Google kwam ik op de website van The New PhotoSchool. De website is van twee professionele fotografen die je, met behulp van cursussen, je de fijne kneepjes van het vak willen leren. Met professionele fotografen bedoel ik ook echt professioneel. Je kan namelijk makkelijk het werk van Hans Toonen en Hans Wientjens opzoeken. Gedurende de jaren hebben ze een stempel in de business neergezet. Nu willen ze, naast hun eigen werk, je alles leren via deze masterclasses, maar dan ook echt alles. Het duurde ook niet lang voordat ik mezelf had aangemeld voor een masterclass.

Portretfotografie

Drie dagen

Een fotocursus van drie dagen, waarbij er elke dag andere facetten aan de pas komt. Je volgt de masterclass ook met een kleine groep fotografen. Zelf vond ik dit erg prettig, want dat maakt de communicatie persoonlijker. Bovendien zorgt het er ook voor dat je meer betrokken raakt en vervolgens ook van elkaar kan leren. Leren doe je echt wel, waarbij je kan merken dat de heren Hans en Hans jaren in het vak zitten. Ze helpen je het maximale eruit te halen, leren je nieuwe technieken en invalshoeken en laten je groeien als fotograaf. Dit heeft bij iedereen dan ook echt voor mooie resultaten gezorgd. Dit maakt het ook jammer dat de cursus maar drie dagen duurde. Van mij had het er veel meer mogen zijn.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.