Picture David

David's Fotografie Website

Sauna kopen, een heerlijk momentje voor mijzelf krijgen

2 min gelezen
sauna kopen

Al een tijd wilde ik een sauna kopen, alleen wist ik niet welke het best zal zijn. Ik heb mij laten vertellen dat ik een Fins model zal moeten sauna kopenkopen. Maar daar was ik nog over aan het twijfelen, vooral omdat ik last heb van gewrichtsklachten. Juist de warmte moet goed zijn voor mijn pijnklachten en daarom wilde ik eerst de juiste informatie hierover krijgen. Samen met mijn man zijn wij naar de Bodyfit shop gegaan. Hier hebben zij heel veel op het gebied van wellness te koop staan. Je kan hier de mooiste stoombaden kopen, maar ook een infraroodcabine of zelfs een spa kan je hier vinden. Ook voor het onderhoud van dergelijke modellen kan je hier de nodige schoonmaak middelen kopen. Maar ik moet eerst een mooie stoomcabine zoeken, voordat ik deze materialen moet halen.

Een sauna kopen, doe je niet zomaar even

sauna kopenNadat ik had besloten om een sauna te kopen, ben ik overal informatie vandaan gaan halen. Via het internet kan je hier genoeg over vinden, maar de meeste en de beste informatie kreeg ik van de medewerker van Bodyfit. Hier werd mij de verschillen van de diverse cabines duidelijk uitgelegd. Thuis heb ik alle informatie nog een keer rustig door kunnen lezen, want ik had genoeg leesvoer meegekregen. Ook moest ik er zeker van zijn dat het betreffende model ook in de slaapkamer zal passen. Maar die kamer was groot genoeg en hoefde ik daarover geen zorgen te maken.

Inmiddels heb ik mijn keuze al in de slaapkamer staan en heb hier al gebruik van gemaakt. Echt geweldig om hiervoor niet meer de deur uit te hoeven gaan. Zodra ik zin heb om mij even te kunnen ontspannen duik ik mijn eigen cabine in. Ook na een keer hard sporten is het lekker om hier even de spieren verder los te kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.