Picture David

David's Fotografie Website

Fantastische halterset

1 min gelezen
halterset koop

Ik heb deze halterset koop ongeveer een half jaar geleden gedaan, op aanraden van een vriendin. Zelf was ik toen nog niet lang een fanatieke sporter, maar wilde toen wat serieuzer gaan trainen. Deze halterset leek mij het fijnst in gebruik, en niks is minder waar! Wat mij vooral beviel is dat er meerdere halteschijven bij kwamen. Dit was voor mij prettig, want na een tijd intensief training wou ik graag het gewicht opschroeven. Het product doet vrijwel wat het beloofd. Ik gebruik het product thuis, maar het is niet onmogelijk om het te vervoeren (bijvoorbeeld voor vakantie). Verder is het materiaal na een half jaar nog steeds goed. Er zijn bijna geen sporen van gebruik, en de halterstang heeft nog steeds een fijne grip.

Daarnaast was de keuze makkelijk te maken door de duidelijke website. De keuzes zijn goed zichtbaar en de uitleg per product is goed. Dat maakt het wat makkelijker voor iemand met weinig ervaring van training gerei.

halterset koop

Bestelling

Daarnaast werd de halterset ontzettend snel geleverd. Het is begrijpelijk dat zo’n zwaar product een langere verzendtijd heeft, maar na 5 werkdagen stond het gewoon op de stoep.Verder ben ik erg tevreden over de service van Gorillasports. De website is overzichtelijk wat betreft de betaling en de veiligheid daarvan.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.