Picture David

David's Fotografie Website

Blog over woolrich

2 min gelezen

Een goed kledingmerk, wat is dat? Doordat je tegenwoordig kunt kiezen uit erg veel verschillende merken, kan het soms lastig zijn om het juiste item voor jou te vinden. Ben je op zoek naar een kledingstuk dat van een hoogwaardige kwaliteit is? Dan is een woolrich kledingstuk bijna altijd wel een goed idee. Woolrich is een merk dat erg bekend is geworden in de jaren 70. Dit omdat in deze periode mensen op zoek waren naar kledingstukken waarmee mensen en arbeiders zich warm konden houden. Woolrich speelde hier op in en zorgde er ook voor dat de kledingstukken een stoere en moderne uitstraling kregen. Zo hielp het merk ook om veel verschillende arbeiders warm te houden die bezig waren met het aanleggen van een nieuwe pijp leiding in Alaska. De kledingstukken voor de winter van woolrich zijn gemaakt om zeer koude temperaturen aan te kunnen. Zo kunnen veel van de winterjassen van woolrich zonder moeite temperaturen van maar liefst 30 graden onder nul aan. Ideaal voor veel wind, regen, en ook sneeuw.

 Een nieuw, moderner, woolrich

Nadat de eigenaar overleed begon Rosweel Braguton Jr het bedrijf op te starten. Deze nieuwe huidige president is Nick Braugton en zorgt ervoor dat de laatste mode wordt toegepast bij het maken van woolrich kledingstukken. Daarnaast is woolrich vaak terug te vinden op veel bekende podiums en modeshows wereldwijd. Kledingstukken van het merk kun je dan ook aanschaffen op veel plekken, en vinden. Kies er bijvoorbeeld voor om via hans voortman een nieuw woolrich item te kopen.

 Ontwikkelingen

Het merk woolrich is zich continu aan het ontwikkelen. Zo is het merk steeds meer bezig met het ontwikkelen van kledingstukken die goed duurzaam zijn, maar nog steeds wel een hoge comfort hebben en ook goed warmte bestendig zijn. Zo heeft het merk ook veel winkels en designers wereldwijd die ervoor zorgen dat de kledingstukken van woolrich van de aller hoogste kwaliteit zijn, en ook comfortabel zijn.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.